Změna časů resetu s příchodem Curse of Osiris

Destiny 2 dozná změny časů resetu. Hra se v současné době resetuje velmi brzy ráno pro hráče v USA, v poledne pro britské a evropské hráče, a brzy večer pro ty, kteří žijí v Austrálii, Novém Zélandu a ve východní Asii. To se změní s příchodem Curse of Osiris. Bungie mění denní reset na 5:00pm UTC. Níže jsou uvedeny časy pro různé destinace i pro Česko a Slovensko.

  • 9:00am PST (9:00)
  • 5:00pm UK (17:00)
  • 6:00pm CET (18:00) – Platí pro Česko a Slovensko
  • 4:00am Sydney (4:00)
  • 6:00am New Zealand (6:00)

Důvodem je vyhnout se problémům, které si Bungie všimlo v původním Destiny. Denní reset nebyl vždy shodný s vydáním obsahu a tím se umožnilo hráčům získat odměny znovu. Každopádně změna také umožní, aby Bungie vyrovnala reset Milestones s dostupností událostí, jako je Trials of the Nine nebo Iron Banner.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.